سازمان های زیادی هستند که از آنتی ویروس های اورجینال تحریمی استفاده می کنند. آنتی ویروس هایی نظیر Eset (نود 32)، سایمانتک (Symantec)، و مکافی (McAfee).
سوالی که اینجا مطرح می شود این است که آیا اصولا امکان دور زدن وضعیت بلاک و مسدود بودن یک محصول امنیتی که نیاز به آپدیت روزانه و مستمر دارد ممکن است؟
پاسخ روشن است، اصولا امکان مسدود کردن بروزرسانی و خدمات پس از فروش برای چنین شرکت هایی به سادگی ممکن است. بنابراین امکان دریافت خدمات آنلاین و آفلاین منوط به اجازه شرکت های سازنده می باشد.
آپدیت محصولات به چه صورت انجام می پذیرد؟
آپدیت ها به صورت آفلاین و از طریق آپدیت سرورهای جعلی و کرکی صورت می پذیرد.
لایسنسینگ چگونه است؟
لایسنس ها به صورت تقلبی و با استفاده از برنامه های کلید ساز (Keygen) تولید می گردد. معمولا امکان نصب بر روی تعداد نامتناهی از کلاینت ها وجود دارد. لایسنس ها بسته نبوده اما تاریخ آن در زمان تولید سریال قابل تنظیم می باشد.
چه تفاوتی بین این نسخه ها و نسخه های اورجینال وجود دارد؟
در واقع شرکت یا سازمان شما از آنتی ویروس کرک شده با هزینه زیاد استفاده می کند.
آنتی ویروسی که آپدیت خود را از سرور کرک و نامعتبر دریافت می کند.
امکان ارسال آپدیت هایی حاوی ویروس، سرقت اطلاعات و... امنیت سازمان را تهدید می کند.
تعهدی شرکت سازنده آنتی ویروس به شما در عدم استفاده از اطلاعات محرمانه سازمان شما ارائه نمی دهد.
آپدیت های ویروس های مهم و خطرناک به صورت لحظه ای و فوری صورت نمی پذیرد.
امکان عدم استفاده از قابلیت های واقعی برخی از ماژول ها ممکن است. مثلا ممکن است شما ماژول IDS را فعال ببینید اما این ماژول به خوبی وظیفه محافظت پیشگیرانه از شبکه را انجام ندهد.
یکی از مهمترین ویژگی های یک ویروسیاب خود تحت شبکه، پشتیبانی امنیتی از شبکه سازمان می باشد که با خرید آنتی ویروس های غیرمعتبر این ویژگی نیز غیرفعال می گردد.
با تحریم کردن آنتی ویروس های کسپرسکی و بیتدفندر احتمال تقلب و جعل لایسنس در این آنتی ویروس ها نیز در کشور وجود دارد که نیاز به هوشیاری سازمانها در انتخاب درست آنتی ویروس برای سازمان خود می باشد. مدیران سازمانها باید دقت کافی در انتخاب آنتی ویروس معتبر و دارای نمایندگی نمایند. فعلا یکی از آنتی ویروس های حاضر در کشور، آنتی ویروس قدرتمند کوییک هیل هندی می باشد که بیش از 7 سال است شرکت فناوری ارتباطات و اطلاعات فانوس نمایندگی رسمی آن شرکت در ایران می باشد.
به تازگی این کلاهبرداری - استفاده از لایسنس های کرکی و تقلبی در نسخه های سازمانی و شبکه - به فروش در نسخه های خانگی افزایش یافته است. بدین شکل که برخی از توزیع کنندگان آنتی ویروس اقدام به چاپ پکیج برای آنتی ویروس های ناد 32 و کسپراسکای کرده و نسبت به فروش این آنتی ویروس ها با قیمت مناسب در مغازه ها کرده اند.
امید وارم همیشه ملس باشین